Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Ku të shkojmë në fundjavë?APR sugjeron shtegun Baldushk-Zaranikë!

    Ku të shkojmë në fundjavë?APR sugjeron shtegun Baldushk-Zaranikë!

    Ku të shkojmë këtë fundjavë? Për ju që preferoni aventurat dhe ecjen në natyrë, ushqimin tradicional dhe zbulimin e zonave të panjohura përreth Tiranës APR sugjeron shtegun Baldushk-Zaranikë. Për më shumë detaje rreth këtij shtegu ndiqni kronikën e “Rreze Dielli” në Report Tv. Të tjera shtigje mund t’i gjeni fare lehtë duke shkarkuar aplikacionin TIO: ????https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/https://youtu.be/Q7lAIfMitUY