Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Sa bukur kur mëson nga vetë natyra!

    Sa bukur kur mëson nga vetë natyra!

    Një tjetër klasë me të tjerë nxënës nga Shkolla Jopublike KRISTAQ RAMA në Parkun e Madh për të zbuluar botën e bukur të kërpudhave! Gjithnjë nën drejtimin e të apasionuarit pas natyrës, profesor Ilia Lengu, fëmijët dëgjuan fillimisht shpjegimet shkencore rreth jetës, shfaqjes, zhvillimit e rritjes së kërpudhave në mënyrë natyrale, e më pas duke shëtitur nëpër park gjetën plot të tilla, për t’i vëzhguar e dalluar nga afër cilësitë e tyre. Sa bukur kur mëson nga vetë natyra!