Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Mirëmëngjes nga Liqeni i Bovillës!

    Mirëmëngjes nga Liqeni i Bovillës!

    Mirëmëngjes nga Liqeni i Bovillës! Rreth 15 km në verilindje të qytetit të Tiranës, zona përreth Bovillës ka një bukuri mahnitëse me ujëvarën, grykën dhe shkëmbinjtë përreth. Nga çdo lartësi e maleve rretheqark liqenit, mund të shijohet pamja spektakolare e peisazhit, ndaj me një veshje të përshtatshme sportive dhe dëshirën për ecje në natyrë, do të kaloni një fundjavë super në Bovillë!