Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Dita Evropiane e Parqeve vjen këtë vit me një mesazh mjaft të veçantë: Parqet e gjeneratës tjetër!

    Dita Evropiane e Parqeve vjen këtë vit me një mesazh mjaft të veçantë: Parqet e gjeneratës tjetër!

    Dita Evropiane e Parqeve vjen këtë vit me një mesazh mjaft të veçantë: Parqet e gjeneratës tjetër! Por si e gjen Tiranën, kjo ditë e shënuar, e cila na rikujton vëmendjen që duhet të tregojmë ndaj natyrës, parqeve, mjedisit? Erinda Fino, Drejtore e Përgjithshme e APR, tregon për emisionin “7pa5” në Vizion+ se sot Tirana është më e gjelbër, me më shumë parqe, më shumë hapësira të gjelbra për fëmijët e të rriturit. Parqet dhe rekreacioni janë dy shtyllat mbi të cilat qëndron dhe APR megjithatë për shtimin e hapësirave rekreative dhe të gjelbra nga ky institucion gjatë afro 6 viteve të themelimit të tij, ndiqni intervistën më sipër.