Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Në vigjilje të Ditës Evropiane të Parqeve, fëmijët e QKKF shpalosën talentin e tyre!

    Në vigjilje të Ditës Evropiane të Parqeve, fëmijët e QKKF shpalosën talentin e tyre!

    Natyra na frymëzon të gjithëve, por vogëlushët ca më shumë! E ku më mirë se në Parkun e Madh? Në vigjilje të Ditës Evropiane të Parqeve, fëmijët e QKKF shpalosën talentin e tyre në pikturë dhe interpretim instrumentash, duke dhuruar çaste të bukura edhe për frekuentuesit e parkut në këtë fundjavë të ngrohtë e me diell!