Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Shtegu i ngjyrave, nga Tirana në Daias!

    Shtegu i ngjyrave, nga Tirana në Daias!

    Si thoni për “Shtegun e ngjyrave”, si destinacion të kësaj fundjave? Nga Tirana në Daias, një fshat në Petrelë rreth 13 km larg qytetit. Përgjatë shtegut vijohet për në Gurrën e Madhe, ku mund të ndaleni te Liqeni i Gurrës. Super natyrë, super udhëtim, super fundjavë. Për më shumë ndiqni kronikën nga “Rreze dielli” në Report Tv!