Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një dhuratë për frekuentuesit e parkut!

    Një dhuratë për frekuentuesit e parkut!

    Jo vetëm një hapësirë e këndshme për foto, por dhe për ta shijuar ulur në barin e njomë nën pemët e gjelbëruara apo stolat përreth, pas një shëtitjeje të gjatë rrugicëzave të hijezuara nëpër park! Madje ka dhe një çezmë për t’u freskuar nga vapa e këtyre ditëve! Një sipërfaqe e rikualifikuar dhe e punuar me kujdes nga kolegët tanë të terrenit, si dhuratë për frekuentuesit e parkut.