Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Rizbulojmë Parkun”!

    “Rizbulojmë Parkun”!

    “Rizbulojmë Parkun” me nxënësit e Shkolla Private “Elite” Tirane! Një ditë ndryshe për ne dhe të rinjtë, teksa së bashku shëtisim në Parkun e Pallatit të Brigadave, një nga veprat më të bukura të arkitekturës landscape, për t’u njohur me historikun dhe arkitekturën e godinës, me peisazhet dhe veprat e artit që gjenden brenda tij!