Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    June 2021

    Të apasionuarit pas sportit të tenisit tashmë mund të rezervojnë Fushat e Tenisit “Perlat Voshtina” në Parkun e Madh të Liqenit! Hapësirat më të reja sportive janë totalisht funksionale, ndërsa mbi rregullat e përdorimit dhe rezervimit on line mund të njiheni në faqen zyrtare të Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, e cila si promotore e jetës së gjelbër dhe aktive menaxhon dhe mirëmban këtë ambient brenda parkut! Më shumë detaje rreth rezervimit i gjeni në: http://sport.aprtirana.al/

    Me rritjen e temperaturave, siguria e frekuentuesve në park kalon në plan të parë! Vijojmë me masat mbrojtëse kundër rrezikut të gjarpërinjve dhe zvarranikëve të tjerë, duke shmangur frikën dhe rrezikun e mundshëm për qytetarët! Procesi i ripërsëritur i dezinfektimit, tashmë për të tretën herë pas nisjes që në muajin janar e vazhdimit në mars, me preparat ekologjik dhe jo të dëmshëm për njerëzit ka dhënë shumë efekt. Si rezultat gjarpërinjtë largohen, kthehen të parrezikshëm, por nuk shfarosen duke ruajtur