Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Erinda Fino, Drejtore e Përgjithshme e APR, flet mbi dy shtyllat në të cilat funksionon APR!

  Erinda Fino, Drejtore e Përgjithshme e APR, flet mbi dy shtyllat në të cilat funksionon APR!

  https://fb.watch/5R5BYT6BSE/

  APR ka luajtur një rol të rëndësishëm në afrimin e qytetarëve me natyrën, në rreth 6 vite nga themelimi i saj si institucion. Në një intervistë për “5në1”, Erinda Fino, Drejtore e Përgjithshme e APR, flet mbi dy shtyllat në të cilat funksionon APR, siç janë parqet dhe rekreacioni, ndërsa zbulon dhe projektet më të reja rreth Parkut të Madh të Liqenit, si një nga vendet më të frekuentuara në qytet.