Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Terrenet sportive dhe sheshet rekreative janë në fokusin tonë!

    Terrenet sportive dhe sheshet rekreative janë në fokusin tonë!

    Një sfidë në fushën më të re të volejbollit, hapësirën sportive që i është shtuar kryeqytetit! Terrenet sportive dhe sheshet rekreative janë në fokusin tonë për më shumë jetë aktive, si në qendër ashtu dhe në periferi!