Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Dita Botërore e Biçikletave, një ditë reflektimi dhe ndërgjegjësimi!

    Dita Botërore e Biçikletave, një ditë reflektimi dhe ndërgjegjësimi!

    Sot është Dita Botërore e Biçikletave, një ditë reflektimi dhe ndërgjegjësimi se përdorimi i biçikletës është shumë më i dobishëm se ai i makinës si për shëndetin, ashtu dhe për mjedisin, apo shoqërinë!Pedalo për vete dhe komunitetin!