Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Në Ditën Botërore të Mjedisit vizituam fermën e breshkave në Daias!

    Në Ditën Botërore të Mjedisit vizituam fermën e breshkave në Daias!

    Një shëtitje në natyrë, më shumë njohuri për kafshët dhe bimët, si dhe shumë lojëra argëtuese me njëri tjetrin, në Ditën Botërore të Mjedisit! Me nxënësit e Shkolla ” Vatra e dijes “ vizituam fermën e breshkave në Daias, një specie e rrezikuar e faunës shqiptare, por që këtu ka gjetur një strehë të sigurt e me ushqim të bollshëm, që të rritet e shumohet në qetësi dhe kujdesin e duhur!