Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Sugjerimi për një fundjavë sportive!

    Sugjerimi për një fundjavë sportive!

    Dëshironi një tjetër fundjavë sportive dhe argëtuese? Tirana Ime Outdoor ju drejton drejt Ujëvarës së Kakunjës, e cila ndodhet sapo kalon fshatin Baldushk. Sot e shijojmë këtë bukuri të natyrës nëpërmjet “Rreze Dielli”, nesër vishni atletet, syzet, një kapelë dhe vizitojeni nga afër! Për fundjavat e ardhshme kemi të tjera shtigje për t’u sugjeruar, të cilat do të mund t’i gjeni fare lehtë duke shkarkuar aplikacionin TIO: ????https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/