Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Të ndërtosh shtëpi të reja për zogjtë në park në ditën e Mjedisit!

    Të ndërtosh shtëpi të reja për zogjtë në park në ditën e Mjedisit!

    Të ndërtosh shtëpi të reja për zogjtë në park! Çfarë mund të bënin më shumë nxënësit e Shkolla Private “Elite” Tirane në Ditën e Mjedisit, veçse të siguronin një strehim më të mirë për banorët e përhershëm të Parkut të Madh! Ju lumtë fëmijë, jeni shembulli që duhet ndjekur nga të gjithë, që në një mënyrë a një tjetër të kontribuojmë për natyrën, ta duam e ta mbrojmë atë ngaherë!