Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    #TiranaUHap

    #TiranaUHap

    #TiranaUHap ndaj dhe si për të dielë, ju ftojmë sonte të shijoni një mbrëmje kulturore! “World Of Dance Albania” 2021 starton në orën 18:00 garën e dansit sportiv me grupe nga gjithë Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi etj., ndërkohë që nuk do të mungojnë dhe të ftuarit specialë. Ndërsa në ☁️ vijnë në orën 20:00 me performancë/instalacion Ornela Alia dhe Glenn Espinosa. Mos mungoni!