Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    U çel “Dritarja e Shpresës” në Amfiteatër!

    U çel “Dritarja e Shpresës” në Amfiteatër!

    U çel “Dritarja e Shpresës” në Amfiteatër! Grupe kërcimi me fëmijë nga gjithë Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia nisën spektaklin artistiko-sportiv, njëkohësisht dhe garën me kërcime të ndryshme si balet, folklor, kërcime moderne, aerobi, gjimnastikë artistike dhe danc sportiv te Amfiteatri i Liqenit të Tiranës!