Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Faleminderit Abi Bank!

    Faleminderit Abi Bank!

    Një lulishte e re i shtohet pikave atraktive në Parkun e Liqenit të Farkës! Në mbjelljen e luleve për lulishten e mundësuar nga Abi Bank ndihmuan dhe fëmijë, duke dhënë edhe ata kontributin e tyre për parkun! Faleminderit Abi, faleminderit fëmijë!