Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Filipp i vogël i dhuron Parkut të Liqenit një pemë ulliri !

    Filipp i vogël i dhuron Parkut të Liqenit një pemë ulliri !

    Filipp i vogël i dhuron Parkut të Liqenit një pemë ulliri në kujtim të gjyshit, që nuk mundi dot ta përqafonte. Faleminderit Filipp i dashur, faleminderit mami Vjosana, faleminderit të gjithë atyre që na janë bashkuar në nismën më të bukur e më të dobishme “Dhuro pemë për Tiranën”! Për t’u bërë pjesë e saj, ndiqni linkun: https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/