Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    APR, model bashkëpunimi me të rinjtë e universiteteve!

    APR, model bashkëpunimi me të rinjtë e universiteteve!

    Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit, model bashkëpunimi me të rinjtë e universiteteve, si me të Tiranës, ashtu dhe me ata të rretheve, duke patur gjithnjë në vëmendje cilësinë dhe profesionalizmin! Ridvan Muça, Jorida Demiri dhe Oltjana Alla janë tre studentë nga Universiteti i Elbasanit, të cilët përfunduan praktikën në “Teknik Mjedisi”, ndërsa morën dhe vërtetimin nga APR! Faleminderit për besimin dhe suksese të mëtejshme në të tjera bashkëpunime po aq të frytshme!