Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Keni dëgjuar për Liqenin e i Lepurit në Shëngjergj?

    Keni dëgjuar për Liqenin e i Lepurit në Shëngjergj?

    Keni dëgjuar për Liqenin e i Lepurit në Shëngjergj? Një alternativë mjaft e mirë për hiking gjatë ditës së diel, por më aventurierët dhe të apasionuarit pas sporteve mund të zgjedhin edhe biçikletën! Ne me TIO-n e vizituam dhe u mahnitëm nga ky liqen me ngjyrë të pastër e të gjelbër, i rrethuar nga pisha, male dhe kodra! Për më shumë shtigje shkarkoni aplikacionin TIO: https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/