Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Edhe Parku Rinia ka tashmë tabelat me rregullat përkatëse !

    Edhe Parku Rinia ka tashmë tabelat me rregullat përkatëse !

    Sinjalistika në parqe është po kaq e rëndësishme sa kujdesi dhe mirëmbajtja e tyre në pastërti e gjelbërim! Edhe Parku Rinia ka tashmë tabelat me rregullat përkatëse në çdo qoshk të tij, si: “Oazi i Shplodhjes”, “Ishulli i Lojërave” apo “Këndi 4 Putroshët”! T’i duam e t’i ruajmë parqet me dashuri dhe qytetari, si pasuri e jona e përbashkët!