Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Kur këndohej në film!

    Kur këndohej në film!

    Një koncert magjik falë performancës së mrekullueshme të yjeve të muzikës shqiptare si Bojken Lako, Luan Zhegu, Era Rusi, Irma Libohova, Renis Gjoka, Sidrit Bejleri, Liljana Kondakçi, Ermira Babaliu, Erik Lloshi, Gerald Murrja, Rea Nuhu, Stiv Boka, Gerta Mahmutaj dhe Patris B.