Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një fillim i ditës në park!

    Një fillim i ditës në park!

    Bëjmë gati parkun për aktivitetet në Amfiteatër dhe frekuentuesit që na urojnë çdo mëngjes: “Punë të mbarë”! Një fillim i ditës në park, me pastrim të koordinatave, rrugëve, sipërfaqeve të gjelbëruara, shesheve dhe objekteve, si dhe kujdes ndaj bimësisë me ujitje, krasitje e kositje. Faleminderit kolegë!