Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Kampionati veror i shahut me gjimnazistët përmbyllet në Parkun e Liqenit!

    Kampionati veror i shahut me gjimnazistët përmbyllet në Parkun e Liqenit!

    Argëtim, përqëndrim, inteligjencë dhe… Shah mat! Kampionati veror i shahut me gjimnazistët përmbyllet në Parkun e Liqenit, ku loja bëhet më e bukur dhe secili nga garuesit jep maksimumin! Suksese të mëtejshme djema!