Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Shpella e mirë” në Zall-Bastar është destinacioni magjik që sugjeron ekipi Tirana Ime Outdoor !

    “Shpella e mirë” në Zall-Bastar është destinacioni magjik që sugjeron ekipi Tirana Ime Outdoor !

    “Shpella e mirë” në Zall-Bastar, destinacioni magjik që sugjeron ekipi Tirana Ime Outdoor këtë të dielë për ju! Vetëm 12 km larg Tiranës, një aktivitet i një vështirësie mesatare, perfekt për tipat sportivë dhe ata që e duan ecjen në natyrë! Më shumë detaje rreth këtij shtegu, tashmë i gjeni në aplikacionin TIO: ????https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/