Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Me rritjen e temperaturave, siguria e frekuentuesve në park kalon në plan të parë!

    Me rritjen e temperaturave, siguria e frekuentuesve në park kalon në plan të parë!

    Me rritjen e temperaturave, siguria e frekuentuesve në park kalon në plan të parë! Vijojmë me masat mbrojtëse kundër rrezikut të gjarpërinjve dhe zvarranikëve të tjerë, duke shmangur frikën dhe rrezikun e mundshëm për qytetarët! Procesi i ripërsëritur i dezinfektimit, tashmë për të tretën herë pas nisjes që në muajin janar e vazhdimit në mars, me preparat ekologjik dhe jo të dëmshëm për njerëzit ka dhënë shumë efekt. Si rezultat gjarpërinjtë largohen, kthehen të parrezikshëm, por nuk shfarosen duke ruajtur dhe mbrojtur ekosistemin.Nuk ndalim dot natyrën, kemi të bëjmë me një park, megjithatë procesi i dezinfektimit dhe dezinsekticimit do të vijojë gjatë gjithë stinës së verës!