Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Edicioni i 7 i Festivalit Folklorik!

    Edicioni i 7 i Festivalit Folklorik!

    Talentet e rinj të Kombit na prezantohen me këngë, valle, instrumentale, recitime kostumet popullore kombëtare… 100 për qind Shqipëri! Nga 15 shtete, yjet e vegjël u bashkuan në Amfiteatrin e Tiranës, në edicionin e 7-të të Festivalit Folklorik! Faleminderit fëmijë për këtë ditë plot emocione që na dhuruat!