Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Tirana Art Fest ndez skenën e Amfiteatrit të Liqenit!

    Tirana Art Fest ndez skenën e Amfiteatrit të Liqenit!

    Tirana Art Fest 2021 ndez skenën e Amfiteatrit në Parkun e Liqenit me super performancat e të rinjve të talentuar të gjimnazeve të Tiranës në kërcim, këngë dhe instrument! Suksese në finale të gjithëve në këtë sfidë verore!