Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Vogëlushët e talentuar pushtuan skenën me shfaqjen “Magjia e Baletit”!

    Vogëlushët e talentuar pushtuan skenën me shfaqjen “Magjia e Baletit”!

    Një pasdite magjike në Amfiteatër me artistët e vegjël të Zumba Art! Nën tingujt e muzikës dhe ritmin e kërcimit, vogëlushët e talentuar pushtuan skenën me shfaqjen “Magjia e Baletit”, duke dhuruar një spektakël të vërtetë për të gjithë pjesëmarrësit!