Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Park i pastër, ekosistem i shëndetshëm!

    Park i pastër, ekosistem i shëndetshëm!

    Park i pastër, ekosistem i shëndetshëm! Gjatë operacionit me makinerinë e posaçme për pastrimin e sipërfaqes ujore të Liqenit të Tiranës nga barishtet, algat dhe mbetjet joorganike! Liqeni është rikthyer prej kohësh në një basen të pastër, duke përmirësuar dhe ekosistemin për peshqit, shpendët e gjallesat ujore!