Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Parku i Madh i Liqenit gumëzhin këto ditë nga të rinjtë e Kampit Veror!

    Parku i Madh i Liqenit gumëzhin këto ditë nga të rinjtë e Kampit Veror!

    Parku i Madh i Liqenit gumëzhin këto ditë nga të rinjtë e Kampit Veror! Youth Summer Camp, sëbashku me rrjetin e të rinjve nga Qendrat Komunitare të Tiranës shijojnë natyrën në park me lojëra energjizuese në grup, aktivitete sportive e kreative, pikturë, kërcime dhe sesione informuese me profesionistë të ftuar mbi tema në interes të të rinjve