Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Bashkë me stinën e verës, vjen dhe Kampi Veror!

    Bashkë me stinën e verës, vjen dhe Kampi Veror!

    Bashkë me stinën e verës, si çdo vit në Parkun e Madh të Liqenit vjen dhe Kampi Veror! Bashkë me fëmijët e Qendrës TEN, provojmë aftësitë në kurse aktrimi, pikture, fotografi, këngë etj. Ejani të mësojmë, luajmë dhe argëtohemi të gjithë së bashku nga data 1-31 korrik.