Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një shfaqje e veçantë në Amfiteatrin e Tiranës me numra koreografikë të baletit klasik!

    Një shfaqje e veçantë në Amfiteatrin e Tiranës me numra koreografikë të baletit klasik!

    Një shfaqje e veçantë në Amfiteatrin e Tiranës me numra koreografikë të baletit klasik! Kostumet shumëngjyrëshe, lëvizjet dhe tingujt e magjishëm klasikë ndezën atmosferën festive në skenë dhe shkallë tek spektatorët!