Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Stolat me dedikim janë një ndër dhuratat më të çmuara nga komuniteti!

    Stolat me dedikim janë një ndër dhuratat më të çmuara nga komuniteti!

    Stolat me dedikim janë një ndër dhuratat më të çmuara nga komuniteti, ndaj ne kujdesemi t’i mirëmbajmë siç duhet me lyerje dhe rregullime të herëpashershme si domosdoshmëri në park, por dhe si shenjë mirënjohjeje ndaj jush! Faleminderit kolegë.