Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Fusha e futbollit në rikonstruksion deri në muajin shtator!

    Fusha e futbollit në rikonstruksion deri në muajin shtator!

    Fusha e futbollit, më e kërkuara për të kaluar kohën e lirë! Për të gjithë ju miq që na shkruani mbi pamundësinë e rezervimit të Fushës së Futbollit në Parkun e Madh të Liqenit, siç kemi njoftuar edhe në faqen zyrtare të APR, ju bëjmë me dije se fusha është në rikonstruksion, proces i cili do të zgjasë deri në muajin Shtator, kur të jetë shtruar totalisht tapeti i ri i barit natyral si dhe të kenë mbaruar të gjitha ndërhyrjet e nevojshme. Deri atëherë, parku ju ofron mundësinë të luani dhe argëtoheni në fushat e reja të tenisit, volejbollit dhe basketbollit!