Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Nisma “Dhuro një stol” vijon të ketë mbështetjen e qytetarëve!

  Nisma “Dhuro një stol” vijon të ketë mbështetjen e qytetarëve!

  Krenarë! Nisma “Dhuro një stol” vijon të ketë mbështetjen e qytetarëve, si në ditët e para të saj! Sot, në Parkun e Madh u vendosën edhe 3 stola të rinj me dedikim, të dhuruar nga aleatët tanë më të mëdhenj, miq të natyrës dhe dashamirës të punës sonë në park! Mirënjohje të gjithëve!

  #DhuroNjëStol #AprBashkiaTiranë