Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Ka mbetur fare pak, derisa kopshti japonez të jetë gati!

    Ka mbetur fare pak, derisa kopshti japonez të jetë gati!

    Ka mbetur fare pak, derisa kopshti japonez në hyrje të qytetit të jetë gati! Pas gërmimeve, nivelimit, largimit të dherave dhe kompozimit të gurëve masivë, te rrethrrotullimi në Sauk vijon puna me trajtimin me nënshtresa specifike për parandalimin e rrëshqitjes së terrenit. Në sipërfaqen 556 m² të rrethrrotullimit janë konceptuar 5 ishuj me bimësi dekorative të konturuara me gurë masivë dhe bimësi të ulët dekorative.