Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Ferma e Kafshëve” çeli siparin e ditëve të saj në Amfiteatrin e Tiranës!

    Ferma e Kafshëve” çeli siparin e ditëve të saj në Amfiteatrin e Tiranës!

    Teatër në Amfiteatër! Ju kishte munguar e qeshura, emocionet dhe interpretimi i aktorëve të teatrit? “Ferma e Kafshëve”, një komedi satirë me nota muzikali, super shfaqja premierë e Teatrit Kombëtar sapo ka çelur siparin e ditëve të saj në Amfiteatrin e Tiranës. Jeni të mirëpritur!