Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Më Gjej” në Parkun e Madh të Liqenit!

    “Më Gjej” në Parkun e Madh të Liqenit!

    “Më Gjej”, në Parkun e Madh të Liqenit! Adenisa zgjodhi këndin më të ri rekreativ në park, te fushat e tenisit, për të prezantuar punimet e saj individuale në mbrojtjen e diplomës së Masterit, dega Pikturë Monumentale. Në kërkim të një kujtimi të bukur që nga fëmijëria, studentja e Fakultetit të Arteve të Bukura mori përgëzimet e komisionit të profesorëve, me 6 instalacione prej guri të punuara prej saj, të cilat qëndronin aq bukur qoshkëzave të gjelbëruara të këndit sportiv e rekreativ në park! Suksese Adenisa!