Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Ekipi i Emergjencave, në gatishmëri për të përballuar problemet e shkaktuara nga stuhia!

    Ekipi i Emergjencave, në gatishmëri për të përballuar problemet e shkaktuara nga stuhia!

    Ekipi i Emergjencave, në gatishmëri për të përballuar problemet e shkaktuara nga stuhia! Zhbllokohet rruga “Kuvajt” dhe pastrohet zona te Fakulteti i Gjeologji Minierave nga pemët e rrëzuara. Vijon puna për largimin e degëve e mbetjeve të krijuara nga rrëzimi i pemëve brenda Parkut të Madh!