Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Përmbyllëm me sukses kampin veror 2021!

    Përmbyllëm me sukses kampin veror 2021!

    Përmbyllëm me sukses kampin veror 2021 në Parkun e Madh të Liqenit! Çdo vit e më shumë miq të rinj, lojëra, njohuri, aktivitete dhe emocione. Do të na mungojnë të gjithëve këto ditë të mbushura me gaz e hare mes fëmijëve, të cilët u argëtuan kaq shumë në natyrën e bukur të parkut!