Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Zeje N’ Zon në Parkun Helen!

    Zeje N’ Zon në Parkun Helen!

    Mbrëmje magjike kushtuar traditës, duke nisur nga poçeria dhe trashëgimia e saj në brezat e më të rinjve në zonën e Farkës. Një super atmosferë në Parkun Helen , me artin e krijimit me baltë, si dhe Bandën e Qytetit e një sërë aktivitetesh me varka dhe kanoe për të pasionuarit pas sporteve.#EuropeanYouthCapital2022#TiranaIsOpen