Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    International Folk Festival Tirana ndezi skenën e Amfiteatrit!

    International Folk Festival Tirana ndezi skenën e Amfiteatrit!

    Super atmosfera e natës finale të “International Folk Festival Tirana”, e ndezi gjithë skenën e Amfiteatrit të Tiranës. Një festival i rrallë i këtyre përmasave, i cili solli muzikën e vallen folklorike nga ansamblet më të suksesshme të shteteve të ndryshme. #EuropeanYouthCapital2022#TiranaIsOpen