Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Kampi sportiv me lojëra popullore !

  Kampi sportiv me lojëra popullore !

  Dhe thoni po të doni që nuk është kampi më i bukur i momentit! Me fëmijë të lumtur, lojëra të këndshme, miqësi të bukura. Te Tirana Kampi Sportiv po mësojmë lojën e tenisit në fushat më të reja në park, si të mirëmbajmë biçikletën, si dhe shumë lojëra të tjera popullore, duke iu rikthyer traditës me jo pak emocione e nostalgji!

  #TiranaIsOpen#EuropeanYouthCapital2022