Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Destinacione të gjelbra shumë pranë Tiranës!

    Destinacione të gjelbra shumë pranë Tiranës!

    Korriku është muaji i piknikut dhe Tirana ofron disa destinacione perfekte për familje dhe grupe miqsh që dëshirojnë të kalojnë kohë në natyrë me sport, shëtitje, por dhe për të shijuar produktet organike nga bahçet e rrethinave të Tiranës. Për të mësuar më shumë rreth destinacioneve të gjelbra, ndiqni në “Rreze Dielli”, Ana Toçin që do iu rrëfejë për shtigjet dhe vende të reja piktoreske shumë pranë Tiranës!