Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Edicioni i 3-të i koncertit “Të gjitha rrugët të çojnë në Tiranë”!

    Edicioni i 3-të i koncertit “Të gjitha rrugët të çojnë në Tiranë”!

    Edicioni i 3-të i koncertit “Të gjitha rrugët të çojnë në Tiranë” ishte një festë e vërtetë në Amfiteatër! Me këngëtarët më të dashur të muzikës së lehtë e asaj popullore, që nga grupi “Ali Pashë Tepelena”, Ylli Baka, Aurel Thëllimi, Eranda Libohova, Ermira Babaliu, Paro, Valbona Halili, Gëzim Nika etj., kënduan e kërcyen edhe qytetarët, që dinin thuajse çdo këngë të tyre! Mbrëmjet verore në Amfiteatër janë më të bukurat!