Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Mësojmë, luajmë dhe argëtohemi te kampi sportiv në Parkun e Liqenit!

    Mësojmë, luajmë dhe argëtohemi te kampi sportiv në Parkun e Liqenit!

    Kalamaja, vrap te Parku i Liqenit për t’u argëtuar te kampi sportiv. Një kamp magjik i krijuar posaçërisht për ju, që të kaloni një verë të paharrueshme. Këtu mësojmë, luajmë dhe njihemi me shoqe dhe shokë të rinj! Aventura nis në orën 9.00 deri 12.00. Shpejto dhe eja shijo pushime të mrekullueshme.