Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Faleminderit për kontributin familja Krajka!

  Faleminderit për kontributin familja Krajka!

  #DhuroPemëPërTiranën

  #AprBashkiaTiranë

  Nga sot, në Parkun e Madh të Liqenit do të rritet mes shumë të tjerave edhe një pemë e re ulliri! Në kujtim të ditëlindjes së të atit, Altea dhe familja e saj mbollën në park pemën e tij të preferuar! Faleminderit për kontributin familja Krajka! Për t’u bashkuar me ne në nismën “Dhuro pemë për Tiranën”, ndiqni linkun:https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/