Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Vijojnë mbrëmjet festive në Amfiteatër!

    Vijojnë mbrëmjet festive në Amfiteatër!

    E kush nuk këndon e nuk kërcen, kur dëgjon Aleksandër Gjokën, Redon Makashin, apo Era Rusin? Vijojnë mbrëmjet festive në Amfiteatër, me muzikë të përzgjedhur e këngëtarë të dashur, që na dhurojnë emocione sa herë këndojnë, live edhe më shumë, se i shoqërojmë të gjithë!